Tytöt maalaamassa satuhahmoja liikuntasalissa.
Torstaina 18.10.2012 Mustolan koululla pidettiin satupäivä. Satupäivään osallistuivat kaikki oppilaat. Oppilaskunnan jäsenet olivat keksineet pisteitä, jokaiseen luokkaan yhden, paitsi viitosluokassa. Viitosluokan sijaan yksi piste oli liikuntasalissa.

Satupäivä pidettiin torstaina ennen syyslomaa. Oppilaskunta oli suunnitellut kuusi pistettä, jokaiseen luokkaan yhden. Ykkösluokassa katselimme Kylli-tätiä, kakkosluokassa piirsimme satuhahmoja. Satuhahmoina toimivat ainakin Tuhkimo, Peter Pan, Helinä-keiju ja Nalle Puh. Kolmosluokassa kuuntelimme satuja julkisuuden henkilöiden kertomana. Nelosluokassa esitimme pantomiimejä. Kuutosluokassa kutosen oppilaskunnan jäsenet, Lotta, Emmi, Henri ja Joel, olivat keksineet satuaiheisen tietokilpailun. Liikuntasalissa maalasimme pulloväreillä satuhahmoja paperille. Liikuimme kuudessa ryhmässä, joissa jokaisessa eri-ikäisiä oppilaita.

Satupäivänä olimme koulussa 8.30-12.30. Ruokana satupäivänä söimme juuressosekeittoa ja makkara-kasvispataa. Satupäivänä oli myös oikeasti Sadun nimipäivät. Satupäivä oli hauska ja rento päivä, jolloin ei opiskeltu. Kun koulupäivä loppui, kaikki tovottivat kavereille hyvää syyslomaa ja lähtivät lomailemaan:)

)

Henri, Lotta, Emmi ja Joel (paperin takana) pitämässä tietokilpailua.

Toimittaja: 
Aino
Kuvat: 
Opettajat
Teksti: 
Aino

Avainsanat: