Tiedot
Kirja
Tekijä(t): 
Måns Gahrton
Alkuteos: 
Eva ja Adam, Prinssi vai tavallinen sammakko
Päähenkilöinä ovat Eva ja Adam, jotka seurustelevat. Päähenkilöt menevät heidän luokkalaisen järjestämään discoon. Sinne heidän piti pukeutua naamiaisasuihin. Eva kiukutteli Adamille paljon, mutta katui sitä jälkeen päin. Eva harkitsi että he eroisivat Adamin kanssa, koska he eivät olleet onnellisia yhdessä. Ja niin Eva tekikin, he erosivat ja niin oli parempi

 Eva on luonteeltaan rohkea, kun taas Adam on ujo. Päähenkilöt Eva ja Adam ovat seurustelleet pitkään ja seurustelevat yhä. Eva viettää paljon aikaansa hänen parhaan kaverinsa Annikan kanssa, ja Adam taas hänen parhaan kaverin Aleksanderin kanssa. Heidän luokkalainen tyttö oli pitämässä discon, johon piti pukeutua naamiaisasuun. Discossa Eva ja Adam eivät olleet kovin iloisia, koska heidän välilleen oli tullu jotain pientä ahdistusta. Eva oli Adamille välillä hyvin ilkeä, mutta katui sitä jälkeenpäin. Kun aikaa oli kulunut Eva tajusi, että hänen ja Adamin oli parempi erillään. Niin Eva tekikin, he erosivat ja kumpikin tajusi, että näin oli parempi.

Luin kirjan, koska se oli hauska ja se oli rakkaus/seikkailu ja nuorten romaani. Ja suosittelen kirjaa kaikille 10-13 vuotiaille, tytöille sekä pojille.

Tekiä: Sanni 6.lk

Avainsanat: