Yksi jännä juttu

Isä ja poika olivat lähes aina kotona. Poika ja sen kaverit rakensivat metsään majan. Majan vieressä tuli myrsky . Pojat kalastivat lammella. Pojat menivät majaan yöksi ne otti paljon eväitä ja kalastus vehkeet mukaan. Illalla pojat huolestuivat pojilla ei ollut vaihto vaatteita vaatteet oli aivan märät. Pojat meni aamulla kotiin ne meni aamulla kysymään naapurin papalta venettä lammelle. Veneessä on korjattavaa paljon mutta pojat eivät tiedä miten ne saa veneen lammelle

Muumipapan urotyöt

Kirjassa Muumipappa kirjoittaa muistelmiaan ja lukee niitä ääneen Muumipeikolle,Nipsulle,pikku Myylle ja Nuuskamuikkuselle. Muumipappa on aivan pienenä jätetty löytölasten kodin portaille,mutta hän ei kuitenkaan viihdy Hemuli-tädin pitämässä lastenkodissa vaan karkaa. Hän kertoo nuoruudestaan ja siitä kuinka tapasi Muumimamman.

Tiera

Tiera on sekoitus fantasiaa ja seikkailua. Päähenkilöt Ilmari ja Anni ovat veli ja sisko joutuvat pelastaa parhaan ystävänsä Ahdin Louhen vankilasta joka sijaitsee Tuonelassa.

Muumipeikko ja pyrstötähti

Muumitaloon on tullut vieraaksi filosofi piisamirotta, joka alkaa kertoa pyrstötähdestä. Nipsua ja Muumipeikkoa alkaa kiinnostaa, onko pyrstötähti totta. He päättivät lähteä vaeltamaan yksinäisille vuorille, tarkoituksena löytää tähtitorni. Tähtitornissa he saavatkin tietää että pyrstötähti iskeytyy muumilaaksoon kolmen päivän kuluessa. Ehtivätkö Muumipeikko, Nipsu ja Nuuskamuikkunen muumilaaksoon varoittamaan toisia? Kirja oli erittäin hyvä. Siinä oli paljon jännitystä ja seikkailuja.

Mieletön lumipallo

Maukka ja Väykkä kirja on todella kiva ja hauska .. ja iloa riittäää .. Ajattele jos sinun paras kaverisi rakentaisi sinulle ison lumipallon, etkä tiedä että sinulle tehtäisiin sellainen. Ajatella Maukan ja Väykän lumipallo suurenee koko aika joka pyörähdyksellä.. Pallo vierähti pihan rajan yli, ja kierisi ylhäältä kukkulalta suoraan järveen.. Jokaista tarinaa komistaa ihana kuva.

Hopeaori

Hopeaori-kirjassa seikkailee nuori tyttö nimeltään Kikka Lahti. Kikka lähtee pelastamaan hienoa hevosta saarelta, Kikan ihastuksen Kristianin pyynnösta. Lopussa hevonen osoittautuu Kikan omaksi. Kirja oli aika hyvä, koska siinä oli jännitystä ja se oli aika pitkä. Suosittelisin kirjaa nuorille hevosihmisille. Miksei myös aikuisillekin?

Lassen Hepulit

Kirjassa Lassen hepulit Lasselle tapahtuu hassuja asioita. Kirjassa Lasse saa hepuleita joissa Lassesta tulee hullu. Lasse saa hepuleita kaikkialla. Lassen paras kaveri Sophie auttaa Lassea kun hän on vaikeuksissa.

Sivut